Unika golfgåvor och idéer för nybörjare

Fler och fler människor blir idag intresserade av att spela golf. Det finns många golfturneringar som sänds live på TV och detta inspirerar tittarna till att prova sporten. Det är uppfriskande att träffa nya människor och odla nya vänskapsband med dem som du delar en gemensam passion med. För nybörjare som du vill välkomna till din ”golfvärld” och presentera en unik golfgåva, kommer här några förslag.

  • Kläder

Det kommer aldrig att slå fel med denna typ av presentartiklar. Du kan ge din nya golfkompis några klassiska golfkläder, då nybörjare normalt inte äger tillräckligt med golfkläder i sin garderob. Det är ditt sätt att välkomna dem till din värld. Vad du väljer att ge beror på hur stor din budget är.

  • Handdukar

En annan unik golfgåva för nybörjare är en uppsättning skräddarsydda handdukar med inskrivna namn och golftemalogotyper tryckta på handdukarna.

  • Skrivmaterial

Nybörjare kan skriva ner anteckningar om vilka områden inom deras spel som behöver förbättras. Du kan också ge dem tips på hur man blir en bättre golfspelare. Dessa skrivmaterial kan komma till hands när det finns ett behov för nybörjare att anteckna. De kan också användas för att skriva ned  poäng.

  • Näsdukar

Under alla promenader, speciellt på varma och fuktiga dagar, är näsdukar mycket praktiska att torka av svett med.

  • Böcker

En bok som handlar om golf är en unik golfgåva för nybörjare. Du kan beställa de senaste böckerna online eller tidningar om golf. Genom att ge dem en bok, inspirerar du dem också till att förbättra och höja sin nivå på spelet.

  • Golfbollar

Detta är en av de unika golfgåvor som är en mycket användbar gåva för alla golfspelare – oavsett om de är seriösa konkurrenter eller helggolfare. Anpassa dem för att göra dem unika. Du kan också lägga till några fler saker utöver bollarna så som blommor, choklad , E cigg, eller vin etc.

  • Bärbar hopfällbar stol

Denna unika golfgåva för nybörjare kommer väl till pass under långa promenader. Detta är mycket användbart under pauser. En golfare kan ta en avkopplande stund för att sitta ett tag och kan tänka igenom strategier för hur man slår sina motståndare. Det hjälper också för att lugna ned nerverna under tävlingar.

  • Vattenflaska

Det finns en hel del vattenflaskor som kan betraktas som unika golfgåvor tack vare deras söta golftemamönster mönster. Du kan lägga till en bild av deras favoritgolfspelare också. Detta är mycket praktiskt och de kan tas med vart du än går.

  • Handskar

En nybörjare behöver också mer än ett par handskar om han / hon vill gå en golfrunda på regelbunden basis.

 

Lämna ett svar